HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Wie ben ik??

Met ‘zoeken’ kun je je hele leven bezig zijn, zeker als je in de verkeerde richting zoekt. De ene persoon is op zoek naar zichzelf, de ander op zoek naar liefde en geluk doet het ook altijd goed.

Met ‘zoeken’ kun je je hele leven bezig zijn, zeker als je in de verkeerde richting zoekt. De ene persoon is op zoek naar zichzelf, de ander op zoek naar liefde en geluk doet het ook altijd goed.
De bestempeling van het gevoel van pijn, onvolledigheid, ongelukkig zijn, gebrek, tekort. In essentie veronderstelt ‘zoeken’ dat er ‘iets’ niet goed is aan de huidige situatie, dat er iets beters in het verschiet kan liggen en dat dat ook bereikt kan worden.
Op zoek naar het einde van pijn/verdriet is een zoektocht die bij veel mensen voorkomt. Twee andere zoektochten die ook regelmatig voorkomen en waar misverstanden over bestaan zijn ‘op zoek naar jezelf’ en ‘op zoek naar liefde’.

Op zoek naar jezelf’ is misschien wel de grootste valkuil waar je in kan stappen. Vanaf het moment dat je grondig spiritueel zelfonderzoek uitvoert zul je het zelf niet kunnen vinden omdat het er nooit is geweest. Jouw geloof erin creëert de continue ervaring van het zelf. Houd op met geloven en…
Natuurlijk weet je wat er in de volksmond bedoeld wordt met ‘op zoek naar jezelf’. Mensen bedoelen hiermee dat ze op zoek zijn naar hun ‘ware zelf’ of ‘hogere zelf’. Beide ideeën mogen dan wel niet waar zijn, ze kunnen wel degelijk ervaren worden. Om je hogere zelf te kunnen ervaren, zul je een ‘niemand’ moeten worden – een acteur die losstaat van het personage dat jij speelt.
Om deze bewustzijnsstaat van menselijke volwassenheid te bereiken, zul je je aandacht en energie moeten focussen en dat deel van jou moeten vernietigen dat zich met jouw personage (ego) identificeert. Het hogere zelf zal je vervolgens automatisch ten deel vallen

Wil je graag tips en of je hart luchten? Neem gerust contact op met mijn collega's op de WaarzeggersChat wilt je liever persoonlijk contact? www.paragnost-eddie.nl
Warme groet,
Elisa 

Datum: 23-03-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten