HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Soms zit je hoofd vol

Soms zit je hoofd vol die je er niet zo eenvoudig uit kan "schakelen’" Wanneer je jezelf even in een andere omgeving plaatst kan dat je helpen je gedachten los te laten en weer wat rust te vinden. Doe iets waar je plezier in hebt.

Soms zit je hoofd vol die je er niet zo eenvoudig uit kan "schakelen’"
Wanneer je jezelf even in een andere omgeving plaatst kan dat je helpen je gedachten los te laten en weer wat rust te vinden. Doe iets waar je plezier in hebt.

In je omgeving heb je vast mensen die naar je willen luisteren. Ga iets leuks doen.
Door erover te praten worden ze duidelijker voor jezelf. Bovendien lucht het lekker op om even alles eruit te gooien. Men hoeft vaak niet eens iets te zeggen, het voelt gewoon direct goed. Sterker nog, het kan heel goed dat je zelf tot belangrijke conclusies komt terwijl je aan het praten bent.

Zet je leven op een "rijtje". Als je je leven zo van een afstandje bekijkt, hoe groot zijn de problemen die je nu hebt dan eigenlijk nog?
Je ziet ineens dat je al vaker voor dit probleem/situatie hebt gestaan of dat je dit in de toekomst nog vaak mee zult maken. Het kan ervoor zorgen dat je je vervelende gedachten ineens niet meer zo serieus neemt. Sterker nog, het kan zijn dat je jezelf voor je boos word “Waarom maak ik me zo druk over?”
Door je problemen/situatie in een breder perspectief te zetten kun je ze van een afstandje bekijken, het levert voordelen op:

Het werkt bevrijdend en opluchtend
Het geeft rust
Het ruimt op (in zowel je hoofd als je hart), waardoor er ruimte voor nieuwe dingen ontstaat
Het geeft zelfvoldoening,
Het brengt een diepere ademhaling teweeg
Je komt weer in een positieve flow

Wil je graag tips en of je hart luchten? Neem gerust contact op met mijn collega's op de WaarzeggersChat wilt je liever persoonlijk contact? www.paragnost-eddie.nl

Datum: 12-05-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten