HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Je bent niet alleen, maar eenzaam...

Velen die nu alleen zijn geloven dat ze een partner moeten vinden. Dit is conditionering. Velen zoeken een ‘maatje’. In de meeste gevallen geldt voor de gevorderde zielen dat ze alleen zijn omdat ze dit zelf hebben georkestreerd

Velen die nu alleen zijn geloven dat ze een partner moeten vinden. Dit is conditionering. Velen zoeken een ‘maatje’. In de meeste gevallen geldt voor de gevorderde zielen dat ze alleen zijn omdat ze dit zelf hebben georkestreerd. Het is een speciaal en nobel streven, het is tijd voor goddelijke eenzaamheid.
Dit betekent niet dat je altijd eenzaam zult zijn, het betekent simpelweg dat je hebt gekozen een tijd aan jezelf te werken om liefde te bereiken. Ongeveer één op elke drie of vier levens wordt gekozen om in eenzaamheid door te brengen.
Zowel relaties als eenzaamheid hebben hun goddelijke doel. Je leert veel van een liefdevolle relatie. Dit is de natuurlijke omstandigheid in de meeste levens op Aarde. Grote groepen maken echter de laatste stappen richting verlichting en zijn in deze tijd alleen.

Je leven en ervaring zijn je eigen creatie gebaseerd op je eigen overtuigingen. In eenzaamheid heb je tijd voor zelfreflectie en de kans om in de wateren te duiken die diep in jezelf stromen. Je kunt dan de liefde in jezelf herontdekken.
Relaties zijn een reflectie van de affectiviteit van je geloofsovertuigingen en laten je inzien wat wel en niet werkt. Afstandelijkheid is nodig zodat het individu zichzelf kan verkennen en weer soeverein kan worden. Een relatie van twee soevereine onafhankelijke mensen wordt gekenmerkt door een grotere balans, creativiteit en levensvatbaarheid dan een partnerschap waarbij de deelnemers van elkaar afhankelijk zijn.

Je bereikt meesterschap na perioden van ingecalculeerde afstandelijkheid. In die perioden wordt ongereptheid bereikt. Dit vormt de kristallisatie of uniforme helderheid van de ziel. Je laat je afhankelijkheid los en al het andere wat je niet langer dient. Je wordt letterlijk opnieuw opgestart en opnieuw geprogrammeerd.

Accepteer alleen wat met je resoneert en geef je macht aan niemand anders. Kijk naar binnen en vindt met je eigen hart. Volg niet blindelings een goeroe, spirituele leider, maar volg jezelf. Meesterschap bereik je door de heilige soevereiniteit van jezelf te omarmen. Je bent hier om het onbekende bekend te maken. Het pad is niet makkelijk en gaat altijd door. Jou energie die zo krachtig is dat je alles in huis hebt om constant door te blijven gaan. Het bewustzijn verruimt zich eindeloos.
Je bent nooit alleen en je wordt altijd omarmd door aanwezigheid. Je hebt gekozen wie je bent en met een reden. Het bittere en lege gevoel van eenzaamheid leidt je naar de rijke oceanen van wijsheid die je helpen je eigen goddelijkheid te herontdekken.

Elke ziel gaat de Aarde in eenzaamheid binnen en verlaat de Aarde weer in eenzaamheid. Maar die eenzaamheid is een opening naar de ware aard van het meervoudige karakter van bewustzijn, naar het grotere deel van je, het deel wat geen eenzaamheid kent. Eenzaamheid bestaat enkel in dualiteit.
Wil je graag tips en of je hart luchten? Neem gerust contact op met mijn collega's op de WaarzeggersChat wilt je liever persoonlijk contact? www.paragnost-eddie.nl  

Datum: 21-03-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten