HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Geloof in je zelf....

Je kun het gevoel hebben alsof je vertrouwen niet beloond werd, dat er niet tegemoet werd gekomen aan je behoeften en dat je spirituele reis moeilijker is dan die van iemand anders die niet op het spirituele pad is.

Je kun het gevoel hebben alsof je vertrouwen niet beloond werd, dat er niet tegemoet werd gekomen aan je behoeften en dat je spirituele reis moeilijker is dan die van iemand anders die niet op het spirituele pad is. Vertrouwen vereist dat je handelt naar de gelegenheid en situaties die je aangeboden worden, hoe onlogisch of ongewoon ze mogen lijken.
Hoe moeilijk de situatie ook is, als je erop vertrouwt dat je weet wat je doet en op het juiste pad bent, zullen de antwoorden die je zoekt steeds aan je bezorgd worden. Maar wanneer je opgeeft of het vertrouwen verliest, verlies je ook de verbinding tot het vertrouwen die je nodig hebt om je naar de volgende stap te brengen. En wanneer je het vertrouwen in jezelf en het Universum verliest, verlies je ook de mogelijkheid om vooruit te komen, dus blijf je steken op dezelfde plaats omdat het je bereidheid te vertrouwen in de perfectie en het vermogen van elk moment is die je voorziet van de volgende gunstige gelegenheid.
Wil je vreugde en vrede in je leven? Wil een healer zijn? Wil je anderen helpen? Je moet deze dingen weten vooraleer je erop kunt vertrouwen dat het Universum aan je behoeften zal voldoen want je behoeften en intentie creëren de vorm die aan hen zal voldoen. Vertrouwen dat het Universum zal voorzien en dan geen actie ondernemen, zelfs iets eenvoudigs als een intentie maken, zal geen enkel resultaat opleveren.
Vertrouw er niet op dat het Universum voor iets zal zorgen als je niets doet, vertrouw erop dat het Universum zal voorzien en ook je stappen zal begeleiden op het pad van je intentie. Geloof in je zelf.
Je spirituele reis mag dan niet altijd glad lijken te verlopen, maar wanneer je erop vertrouwt en in je zelf geloofd dat waar je om bidt je gegeven zal worden op de meest perfecte manier en dat je altijd begeleid wordt op je reis, zal je vertrouwen ruimschoots beloond worden. Volg je eigen gevoel en geloof in je zelf.

Wil je graag tips en of je hart luchten? Neem gerust contact op met mijn collega's op de WaarzeggersChat wilt je liever persoonlijk contact? www.paragnost-eddie.nl  

Datum: 02-04-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten