HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Verlangen naar...

Hartverlangens kunnen we ontmoetingen laten plaatsvinden. We kunnen de ander tegemoet treden vanuit ons wezenlijk zijn. Dat maakt dat we de ander verwelkomen alsof we onszelf verwelkomen, vanuit een diep gevoel van verbondenheid en besef van gelijkwaardigheid.

Liefde gezocht

In de kern zoek je naar liefde. En naargelang je je meer en meer bewust wordt van de pijn zal de zoektocht intenser worden. De zoektocht begint altijd bij de oorsprong.

Kinderen van de nieuwe tijd:

Kinderen zijn altijd van de nieuwe tijd! Dat vinden zij zelf, als ze eenmaal een eigen bewustzijn ontwikkelen, ook. Zij zijn een vernieuwing van ons zelf. Elke ouder en elk kind weet dat: we treden in de voetsporen van de ouders en vernieuwing.

Warme handen en magnetiseren

Warme handen/magnetiseren is een eeuwenoude behandelwijze waarbij de magnetiseur in staat is de natuurlijke krachten en energie door zijn handen te laten stromen en deze door te geven aan de cliënt. Aanraking door de handen is niet nodig om te kunnen magnetiseren.

Autisme & Relaties

In het dagelijks leven ontmoeten we nogal wat mensen. Met de een praat je zo een uur, met de ander moet je je uiterste best doen om het gesprek op gang te houden. Voor mensen met autisme is de omgang met anderen niet vanzelfsprekend.

Het mysterie.

Het is voor veel mensen een groot mysterie. Bijna niemand zal zeggen, nee bedankt, dat wil ik niet. Maar waarom hebben veel mensen nu niet wat ze zo graag willen? Waarom lijden mensen zoveel pijn en verdriet. Waarom hebben veel mensen nu geldproblemen, geen baan, geen goede relatie of helemaal geen relatie?

Loslaten is... niet meer vasthouden.

Want het is nog onzeker. Het is een sprong in het diepe en ja: dierbare banden loslaten doet pijn het loslaten van het oude om het nieuwe te verwelkomen. Grenzen verleggen en ruimte creëren, dan kan je weer een nieuw huis bouwen, met een frisse nieuwe stijl en vormgeving. En dat is een enorme uitdaging.

Medium Elisa. Waarom dromen we in ons slaap?

Ja. Je kunt er niet op vertrouwen dat ze je op wat voor manier kunnen helpen of dat ze je iets kunnen vertellen. Het kan zijn dat er een bepaalde waarheidsgehalte in zit en dat ze soms kloppen


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten